Wino Holding växlar upp

Richard Nordh lämnar rollen som koncernchef och antar rollen som arbetande ordförande med fokus på affärsutveckling på strategisk nivå.

Från vänster: Stefan Lidström, Richard Nordh, Leif Johansson och Johan Werneskog.

Fortsätter att möta marknaden

När min pappa dåvarande huvudägare hastigt gick bort 2014 var det inte läge att fundera så mycket utan jag fick kliva in på det sätt jag fann bäst. Idag efter många lärotimmar och drygt åtta år senare har vi gått från att vara tre bolag till att nu vara åtta verksamheter som möter marknaden både lokalt och nationellt med det vi erbjuder säger Richard.

Ny koncernchef
Jag har haft förmånen att jobba med Richard och de sju VDar som företräder bolagen* inom Wino Holding under 2022. Framför allt med fokus på långsiktig utveckling per bolag ur flera aspekter, att nu få kliva in och faktiskt realisera det vi beslutat känns utmanade, roligt och spännande säger Johan Werneskog, nytillträdd koncernchef.

I samband med att Johan antar rollen som CEO går han även in som delägare tillsammans med Richard Nordh och Stefan Lidström, CFO i koncernmoderbolaget.  

Vid frågor kontakta:

Richard Nordh Ordförande 
richard@winoholding.se
070 856 48 61

Johan Werneskog Koncernchef 
johan@winoholding.se
076 762 66 95

Dela artikel:
Rulla till toppen