Wino Holding förvärvar Eriksson & Lönn Bygg AB i Vetlanda.

Eriksson & Lönn Bygg AB är ett välskött bolag som passar väl in i gruppen av de byggbolag vi redan driver inom Wino Holding.

Från vänster: Stefan Lidström, Richard Nordh, Sofie Eriksson, Johan Werneskog och Stefan Eriksson.

Genom detta förvärv tar vi ännu ett steg mot att bli en komplett partner inom byggnation på Höglandet. Vi ser fram emot att tillsammans kunna bygga våra bolag framöver och välkomnar Sofie och Stefan med medarbetare inom Eriksson & Lönn Bygg AB, säger Richard Nordh.

Fortsatt tillväxtresa

Under våra 12 år i branschen har vi byggt upp ett stabilt byggföretag med kompetent personal där hjärta och själ alltid har varit närvarande. Nu är det dags att ta nästa kliv för att fortsätta att utvecklas. Vår engagerade och kvalitetsdrivna personal kommer att bidra till Wino-koncernen och tillsammans kommer vi bli en stark aktör på Höglandet.

Vi kommer fortsätta i samma anda som tidigare där vi satsar på stora och små entreprenader, byggservice till företag och jobb till privatpersoner. Vi har en stark laganda idag och den passar väl in med WINO:s värderingar – det här kommer bli jättebra, säger Sofie Eriksson.

Eriksson och Lönn kommer in med ny kompetens och kompletterar vårt erbjudande på höglandet men också över övriga landet inom bostadsutveckling där vi i och med detta köp har breddat vår kompetens inom detta för oss viktiga område.

Värderingarna är viktiga för oss och där har vi en perfekt match med Eriksson & Lönn. Vi står på samma grund där människan är viktig, utförandet är i fokus och kundnöjdhet är det vi levererar avslutar Johan Werneskog.

*Wino Holding AB är fokuserade mot byggbranschen och har entreprenadbolag inom flera områden med fokus på Småland. I koncernen ingår även husföretaget Willa Nordic som bygger exklusiva, kvalitets villor över hela Norden.

Vid frågor kontakta:

Richard Nordh Ordförande 
richard@winoholding.se
070 856 48 61

Johan Werneskog Koncernchef 
johan@winoholding.se
076 762 66 95

Sofie Eriksson, VD 
sofie@elbyggab.se
070-664 08 35

Dela artikel:
Rulla till toppen