Wino Holding förvärvar Byggbolaget i Vetlanda AB

Det är med stolthet och glädje vi idag kan presentera vårt förvärv av Byggbolaget i Vetlanda och hälsar Magnus Sjölyck och hans medarbetare välkomna till oss.

Från vänster: Richard Nordh, Magnus Sjölyck och Johan Werneskog.

Fortsatt tillväxtresa

Vi förvärvar ett välskött bolag som med sin kompetens och erfarenhet kompletterar de båda byggbolagen vi har inom Wino Holding idag. Genom detta förvärv fortsätter vi vår tillväxtresa på höglandet med målsättning att bli den ledande byggentreprenören med ett komplett erbjudande mot professionella beställare inom industri, bostadsproduktion och byggservice, säger Richard Nordh.

När vi startade Byggbolaget 2011 så var vår ambition att bli en komplett byggpartner att lita på och nu efter tolv år är det dags att ta nästa steg för att fortsätta utveckla bolaget. Vi har haft och kommer fortsätta ha fokus på större entreprenader inom bostadsbyggnation samt fortsatt fokus på industri och servicejobb. Att få möjlighet att arbeta tillsammans i en större konstellation känns inspirerande och jag tycker det känns riktigt bra att hamna i en koncern med tydligt fokus och en långsiktighet i de beslut som fattas. Det stämmer väl överens med det vi byggt och våra värderingar, en WIN-WIN helt enkelt” säger Magnus Sjölyck.

När vi startade Byggbolaget 2011 så var vår ambition att bli en komplett byggpartner att lita på och nu efter tolv år är det dags att ta nästa steg för att fortsätta utveckla bolaget. Vi har haft och kommer fortsätta ha fokus på större entreprenader inom bostadsbyggnation samt fortsatt fokus på industri och servicejobb.

Att få möjlighet att arbeta tillsammans i en större konstellation känns inspirerande och jag tycker det känns riktigt bra att hamna i en koncern med tydligt fokus och en långsiktighet i de beslut som fattas. Det stämmer väl överens med det vi byggt och våra värderingar, en WIN-WIN helt enkelt” säger Magnus Sjölyck.

Vi är en värderingsstyrd koncern och det är viktigt att man känner att man utgår från samma grund där människan är viktig, utförandet är i fokus och kundnöjdhet är det vi levererar. Byggbolaget blir ett starkt tillskott som kompletterar vårt erbjudande på höglandet men också över övriga landet inom bostadsutveckling där vi i och med detta köp har breddat vår kompetens inom detta för oss viktiga område, avslutar Johan Werneskog

Wino Holding AB är fokuserade mot byggbranschen och har entreprenadbolag inom flera områden med fokus på Småland. I koncernen ingår även husföretaget Willa Nordic som bygger exklusiva, kvalitets villor över hela Norden.

I samband med förvärvet är Magnus Sjölyck kvar som VD och är fortsatt delägare i Bolaget.

Vid frågor kontakta:

Richard Nordh Ordförande 
richard@winoholding.se
070 856 48 61

Johan Werneskog Koncernchef 
johan@winoholding.se
076 762 66 95

Magnus Sjölyck VD
Magnus@byggbolaget.se
072 210 10 60

Dela artikel:
Rulla till toppen