Wino Holding AB startar ett nytt bolag

Nordic Liwing har startats som en naturlig del av vår koncernstrategi, där varje bolag arbetar efter en noggrant genomtänkt affärsidé. Vårt nya bolag kommer att ansvara för projektverksamheten inom hela koncernen, säger Johan Werneskog.

Från vänster: Richard Nordh, Mikael Fritzell och Johan Werneskog 

VD blir Mikael Fritzell som i många år arbetat med fastighetsaffärer med småländska höglandet som bas men även rört sig i övriga Sverige.

”Detta är ett nytt kapitel för mig, där vi tillsammans med övriga i koncernen kommer bearbeta marknaden med vårt erbjudande som sträcker sig från markområden till nyckelfärdiga lösningar levererade genom Wino koncernen” säger Mikael Fritzell 

Tydligare marknadsfokus hos Willa Nordic

”Projektverksamheten har varit en integrerad del i Willa Nordics erbjudande men då Willa Nordic fokus är styckehus blir denna förändring en förstärkning av vårt varumärke, samtidigt som koncernen får en tydlig bearbetning av Mikael och hans gäng” säger Klas Fridsäll.

De anställda som berörs flyttar till Nordic Liwing och till Byggbolaget som blir det bolag som kalkylerar och ansvarar för de projekt som kommer via Nordic Liwing.

”Vi har arbetat med denna fråga under våren och detta har vuxit fram som en bra lösning för oss som vi tror mycket på. Att knyta till sig Mikael som jag följt länge känns också otroligt inspirerande och vi ser med tillförsikt framåt mot nya affärsmöjligheter genom detta” avslutar Richard Nordh .

*Wino Holding AB är fokuserade mot byggbranschen och har entreprenadbolag inom flera områden med fokus på Småland. I koncernen ingår även husföretaget Willa Nordic som bygger exklusiva, kvalitets villor över hela Norden.

För mer info: www.nordicliwing.se

Vid frågor kontakta:

Richard Nordh
Ordförande Wino Holding AB
richard@winoholding.se
070 856 48 61

Johan Werneskog
Koncernchef Wino Holding AB
johan@winoholding.se
076 762 66 95

Klas Fridsäll
VD Willa Nordic AB
klas.fridsall@willanordic.se
070 672 22 33

Mikael Fritzell
VD Nordic Liwing Fastighetsutveckling AB
mikael@nordicliwing.se
073 523 50 10

Dela artikel:
Rulla till toppen